BKR registratie opvragen

BKR opvragen

Een BKR registratie opvragen, veel mensen vragen zich af hoe dat moet en of het überhaupt kan. Het is gewoon mogelijk om uw BKR registratie op te vragen, aangezien u het recht heeft om uw gegevens in te zien. Dit kunt u doen bij elke bank in Nederland, zelfs wanneer u daar geen klant bent. U moet uiteraard wel een geldig legitimatiebewijs tonen, zodat niet iedereen toegang heeft tot uw gegevens.

BKR registratie opvragen bij een bank

Iedere bank in Nederland heeft een brochure van BKR: “wat doet BKR voor mij?”. In deze brochure vindt u een aanvraagformulier, waarmee u uw eigen gegevens kunt opvragen. Nadat u het formulier heeft ingevuld, kunt u het, samen met uw identiteitsbewijs, laten zien aan een bankmedewerker.

De kosten voor het opvragen van een BKR registratie zijn 4,95 euro. Dit bedrag dient u bij de bank te betalen. Vervolgens stuurt de bank het formulier op naar BKR. Over het algemeen ontvangt u daarna binnen 10 werkdagen een overzicht met uw gegevens.

BKR registratie opvragen bij BKR Tiel

Uiteraard is het ook mogelijk om de gegevens bij BKR in Tiel op te halen. Het is dan echter wel de bedoeling om minimaal 10 werkdagen van tevoren een afspraak te maken met de afdeling Inlichtingen & Inzage. Ook bij BKR dient u 4,95 euro af te rekenen en uw identiteitsbewijs te overhandigen.

Een BKR registratie opvragen via telefoon of internet is helaas niet mogelijk. U kunt zich via internet of telefoon immers niet identificeren. Het verkrijgen van een goedkope lening is niet altijd zo eenvoudig als veel mensen denken, zeker niet als de opgevraagde BKR registratie negatief blijkt te zijn.